Τα σχόλια από την κομμένη ανάρτηση "η επαιτεία των μαθητών" στο istiaianews.blogspot.com


ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ jose_94 (25/11/2011 2:20μμ)
1ον. Δεν εχετε κανενα δικαιωμα να ταυτιζετε τη δικια σας αποψη με την αποψη ολοκληρης της Β. Ευβοιας. Πιστεψτε με ειναι ακρως εγωιστικο. Αρα δεν μπορειτε σε καμια περιπτωση να κρυβεστε πισω απο μια τετοια μεγαλη ανθρωπινη μαζα. Γραψτε επιτελους Επωνυμα (οπως αλλωστε και καθε επαγγελματιας και υπευθυνος δημοσιογραφος ο οποιος εχει την ευθυνη των λεγομενων του) να μαθουμε επιτελους ποιος ειναι αυτος που σηκοφαντει 3 ολοκληρες φουρνιες μαθητων καθως και τους γονεις τους? εχουμε μεγαλη περιεργεια πολλοι απο αυτους τους δημοτες, που υποτιθεται εχουμε την ιδια αποψη με εσας, να μαθουμε την ταυτοτητα σας. 2ον. ημερολογια πουλα ΜΟΝΟ η τριτη λυκειου ενω τα "περιβοητα" παρτυ γινονται ΜΟΝΟ απο δευτερα και τριτη λυκειου. Συνεπως οι πληροφοριες σας κρινονται αναξιοπιστες και ισως πρεπει να αναθεωρηθουν. Εκτιθεστε ταυτοχρονα κι εσεις σαν δημοσιογραφος και η εφημεριδα με δικια σας ευθυνη.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ jose_94 (27/11/2011 9:53μμ)
αν καταλαβατε οτι σας ειπα εγωιστη λογω του οτι υπογραψατε σαν ανονυμος μαλλον συνομιλω με περιορισμενης ευθυνης ατομο. αν επισης θελετε το ονομα μου δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να σας το δοσω αρκει να μαθω ποιος ειναι αυτος που γραφει ολες αυτες τις βλακειες (θα αποδειξω παρακατω το γιατι). τολματε και μιλατε για παρανομιες τη στιγμη που σαν "πολιτες" (σορρυ αλλα θα φορτωνεστε τα παντα μεχρι να αποκαλυθφει η ταυτοτητα σας) εχετε κανει αμετρητα ρουσφετια σε βαρος των συμπολιτων μας. αναριθμητες περιπτωσεις και ειπατε να ξεκινησετε την σκουπα απο τα παιδια του λυκειου (τα δικα σας παιδια με λιγα λογια) τα οποια εσεις μαθατε να ζουν ετσι?? στην τσατσια και την παρανομια?? δασκαλε που διδασκες λεει ο σοφος παλιος λαος (γιατι ο συγψρονος μαλλος προς το αλλο ακρο τεινει) και δεν εχει αδικο. οσο για τα παρτυ και τα ημερολογια ( που δεν ειναι ζητιανια αλλα εμποριο) αν πληρωθει η εφορια ειναι νομιμοτατα. αλλα για ποιο λογο να κανουμε κατι τετοιο απ τη στιγμη που η προηγουμενη γενια (εσεις δηλαδη) θα μπορουσε να χαρακτηρισθει η γενια της φοροδιαφυγης? οσο για το αλκοολ που καταναλωνεται στα παρτυ ρωτηστε απλα τον εαυτο σας (εσεις οι πολιτες) ποτε καταναλωσατε αλκοολ για πρωτη φορα και οταν παρετε την απαντηση ελατε να το ξανασυζητησουμε.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ jose_94 (25/11/2011 9:58μμ)
επισης μιλατε για ευκολο χρημα τη στιγμη που κι εσεις οι ιδιοι κανατε ακριβως το ιδιο. αν αναρωτιεστε το πως εγινε απλα με το γνωστο βολεμα. πηρατε οραιοτατες καρεκλιτσες εκει στο δημοσιο και τρωγατε λεφτα τη στιγμη που δεν ειχατε αποδοσει σχεδον τιποτα για να δικαιολογει αυτα τα ποσα. θελατε να πατε διακοπες και παιρνατε διακοποδανεια.. αυτο δεν ειναι ευκολο χρημα? μηπως τελικα εσεις ειστε πιο ευαλωττοι απο εμας? να σας πω εγω. ΕΙΣΤΕ! ο λογως? απλα δειτε το χαλι της χωρας. εσεις οι "πολιτες" το καταφερατε. συγχαρητηρια!!! πραγματικα τα αξιζετε.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ jose_94 (27/11/2011 10:06μμ)
οσο για την παιδοφιλια που κοκορευεστε δεν ειδα κανεναν να τιμορειτε. κυκλοφορουν εξω οι γνωστοι - αγνωστοι ατομωρητοι. παρ ολα αυτα δεν κανετε κατι σαν "πολιτες". και για να τελειωνει το ζητημα γιατι πολυ ασχοληθηκα ενω εχω πολυ σημαντικοτερα πραγματα, απ το να λογομαχω με καποιον αγνωστο ο οποιος κατηγγηλε τους μαθητες του λυκειου, θα πω ενα σ αυτον τον πολιτη. ας κατσει να κανει ωραια και καλα την αυτο κριτικη του σαν ανθρωπος και μετα να κρινει τους αλλους. κι αν εχει καποιον αλλο τροπο να μαζευτουν τα λεφτα ας ερθει να μας τον πει. ειμαστε προθυμοι να τον ακουσουμε.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ J.F.K (29/11/2011 11:00ΜΜ)
Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα προηγήθηκαν και επειδή τυγχάνει να είμαι μαθητής του λυκείου Ιστιαίας έχω να πω πως όλα αυτά είναι αερολογίες και δεν βασίζονται σε στοιχεία. Απλά ο κύριος "πολίτες του δήμου Ιστιαίας" αποφάσισε να δυσφημίσει το λύκειο μας με τον χειρότερο τρόπο. Από την στιγμή που έχουν γίνει επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας μαζί του, και αυτός δεν απαντά σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο πολύ «περιορισμένης ευθύνης όπως λέει και ο joje_94. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε σαν μαθητές και σαν ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ άνθρωποι είναι να το αγνοήσουμε, διότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τέτοιους είδους άτομα που ούτε καν το όνομα τους δεν αναφέρουν. Δηλαδή αν η προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε ένα ποσό για να πραγματοποιήσουμε μια 5ήμερη εκδρομή είναι επαιτεία, οι διάφοροι σύλλογοι της περιοχής, και όχι μόνο, αποτελούν και αυτοί φαινόμενα επαιτείας; Ίσα ίσα, που στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε σαν χώρα, έπρεπε να μας συμπαρασταθούν ( δεν εννοώ οικονομικά) όλοι οι φορείς της περιοχής και όχι να μας επικρίνουν, με αβάσιμες κατηγορίες! Σε περίπτωση που ο «δημοσιογράφος» αποφασίσει να αποκαλύψει την ταυτότητά του και τις πηγές του, πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε…….